Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bach elfelejti a Skid Row viszály okait

A Skid Row korábbi frontembere Sebastian Bach azt mondta elfelejti, miért esett konfliktusba zenésztársaival: Snake Sabo-val, Scotti Hill-el és Rob Affuso-val. Azt is megemlítette,  nagyon meglepte, hogy 1996-as távozása óta a basszusgitáros Rachel Bolan, még mindig dühös rá. A fronember a következőket nyilatkozta a The Classic Metal Show-nak:

„Beszéltem Snake-kel, Scotti-val és Rob-bal, és elsimítottuk a viszályt, de Rachel-el 16-17 éve egy szót nem beszéltem. Nem tudom hogy lehet valaki ennyi idő után is mérges a másikra. Pontosan nem emlékszem miért dühös rám… 17 év hosszú idő. Ha valaki pisztolyt szegezne a fejemhez sem tudnám megmondani miről szólt a vita közöttünk. ”

Bach szerint nem voltak olyan életveszélyes dolgok a bandában, ami miatt ennyi időn keresztül haragudni kelljen egymásra.

„Senki nem halt meg.” - tette hozzá, „Nem ért tragédia bennünket. Az egyetlen tragédia az volt, hogy a "Subhuman Race" albumunk csupán 2 millió példányb, ami nem volt annyira sok mint előtte. Fúúú ez aztán szörnyű. ”

 

Címkék: 
sebastian bach
skid row