Bejelentkezés

x
Search & Filters

Bepillantás a Destruction stúdiómunkájábaA thrash metalt játszó német Destruction zenekar jelenleg a troisdorfi Gernhart Studios-ban tartózkodik Martin Buchwalter hangmérnök társaságában, ahol új albumuk, a ’Spiritual Genocide’ készül. A 30 éves évfordulót ünneplő lemez keveréséért Andy Classen lesz a felelős.

„Szerintem remek munkát végeztünk ezen az évfordulós albumon” mondta Schmier, az énekesük. „Az új dobosunk, Vaaver persze rengeteg új lehetőséget tartogat az együttes számára. Ezen a lemezen már nincsenek korlátok – annyira gyors, brutális és mégis dallamos lesz, hogy ilyét még nem hallottatok tőlünk!”

„Ezúttal a vendég-fellépőink is nagyon különlegesek lesznek. Velünk lesz Gerre (Tankard), Tom Angelripper (Sodom); velünk lesznek egy dal erejéig régi barátaink és zenekari társaink, mintha megint a ’Mad Butcher’ és a ’Release from Agony’ korszakát élnénk…  és nem utolsó sorban Ol Drake (Evile) is velünk tart, hogy eljátsszon pár szólót; ami azt jelenti, hogy vendégül látjuk napjaink egyik legnépszerűbb ijfú thrash gitárosát!”