Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Black Sabbath bemutatta új, 'Methademic' című dalát Melbourne-benA Black Sabbath egy vadonatúj dallal mutatkozott be tegnap (április 29.) éjjel az ausztráliai Melbourne-ben található Rod Laver Arenában. A "Methademic" címet viselő szám előadása közben egy rajongó készített egy videofelvételt, melyet a cikk alján most ti is megtekinthettek.

A dal a 35 év után készült első, "13" című Black Sabbath-albumon szerepel. A június 11-én megjelenő albumon Ozzy Osbourne énekel, Tony Iommi gitározik, a basszusgitáros pedig Geezer Butler. A lemez a Vertigo/Republic kiadó jóvoltából kerül a boltok polcaira, amely egyúttal azt is jelenti, hogy a Black Sabbath visszatért a Vertigo-hoz, az együttes eredeti kiadójához. Az újonnan megjelent CD az 1978-ban kiadott "Never Say Die!" óta a zenekar első közös stúdióalbuma.

Az új album luxus-változatának részletei április 19-én, pénteken kerültek napvilágra, amikor is az együttes bejelentette, hogy az eredetileg nyolc dalt tartalmazó lemezen további három ráadás-szám is szerepel majd: a "Methademic", a "Peace Of Mind" és a "Pariah".

 


 
Címkék: 
black sabbath