Bejelentkezés

x
Search & Filters

Carl Palmer szerint megkereste a Black Sabbath, hogy csatlakozzon hozzájukAzt tudjuk, hogy a híres producer Rick Rubin ötlete volt, hogy Ginger Baker váltsa Bill Ward-ot a Black Sabbath-ban, most kiderült, hogy a zenekar más híres neveket is megkeresett köztük Carl Palmert. Az egykori Emerson, Lake & Palmer dobos elkötelezte magát az Asia mellett, azonban azt mondta, ha nem lettek volna ütemezési gondok nagy örömmel dobolt volna a Sabbath új albumán, a ’13’-on.

„Tony (Iommi) és én sokat beszéltünk mikor készítették az albumot és ő előnyben részesített engem. Nem tudtam csatlakozni, mert az Asia-nál voltam, turnéztunk aztán előjöttek új dolgok. Nem tehettem, hogy ott hagyom őket, pedig szerettem volna a Sabbath-ban dobolni.”

Ha azt gondoljátok, hogy Palmer zenés múltja nem igazán illik a metal világába, szerintünk meg van benne, ami a Black Sabbath-ba kell:

„Alapvetően klasszikus módon neveltek, de rock dobos vagyok. Sosem játszottam olyan gitárcentrikus zenekarban, mint a Sabbath. Nagyon egyszerű, de nagyon dinamikus zenét játszanak. Ahogy idősödtem egyre jobban értékelem azt a fajta zenét. Az Asiaval viszont kicsit melodikusabb rock-ot játszunk.”

 


 
Címkék: 
black sabbath
Carl Palmer