Bejelentkezés

x
Search & Filters

David Lee Roth hazaérkezett a Van Halen-beAlex Van Halen azt mondja, hogy ő, a testvére, Eddie, valamint a Van Halen eredeti frontembere, David Lee Roth régóta várt újraegyesülése különleges élmény volt. Ugyanis az öt Roth nélkül felvett stúdióalbum után Alex azt mondta, hogy a 2012-es ‘A Different Kind of Truth’ egyfajta "érzelmi hazatérés" hangulatát árasztja.

“Olyan ez, mint amikor az ember bemegy abba a stúdióba, ahol már egy jóideje nem volt együtt a társaival, és hirtelen rátör az az elsöprő érzés, hogy hazaérkezett. Így tudom a legjobban leírni" - nyilatkozta Alex Van Halen a Triple M-nek.

1972-ben Roth eredetileg társalapítója volt a zenekarnak, majd 1985-ös távozását követően a Van Halen, természetesen felvett és elbocsátott két másik vezető énekest, és számos egyéb változáson ment keresztül. 1996-ban Roth visszatért az együtteshez, hogy egy válogatás albumhoz felvegyenek két új dalt, aztán újra szétváltak útjaik. 2001-ben következett egy újabb rövid munkaszakasz, majd 2007-2008-ban még egy, ezután pedig 2011-ben kezdetét vette a jelenleg is tartó újraegyesülés.

 

Címkék: 
Van Halen
David Lee Roth