Bejelentkezés

x
Search & Filters

Egy Green Day rajongó legófigurákkal készítette el a ‘She’ videoklipjétManapság nem számít ritkaságnak, hogy a zenekarok a videoklipjeik elkészítéséhez esetenként a rajongóikhoz fordulnak, általában valamiféle verseny keretében. Most azonban a Green Day egyik régebbi klasszikus dalához készült el egy érdekes látványt nyújtó klip, amelyben virtuális legófigurák által jelenik meg a zenekar.

A ‘She’ című dal videoklipjét egy 'Raptor5120' művésznevet használó alkotó készítette el, aki nagyon odafigyelt a részletekre a videoklip elkészítésekor, amely tisztelgés a Green Day nagy múltja előtt.

A Billie Joe Armstrong-, A Mike Dirnt- és a Tre Cool-karakterek az együttes ‘American Idiot’ korszakát idézve jelennek meg. Nagyon jellegzetes volt abban az időben Armstrong piros nyakkendője a fekete inggel, gyakran kapták lencsevégre a fotósok akkoriban ilyen szerelésben. Hasonlóképpen jellegzetes volt Tre Cool fényes vörös csokornyakkendője is, míg Dirnt ujjatlan fekete pólóban, a karján tintakék tetoválásokkal jelenik meg a klipben.

 

Címkék: 
green day