Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hungarica - Őszi Hadjárat és koncert Európa legnagyobb military fesztiválján

Augusztus 17-én este 21 órakor lép fel a Hungarica Borne Sulinowo-ba Európa legnagyobb, 30 ezer látogatót befogadó military fesztiválján, valamint rajongóik velük tarthatnak Lengyelországba egészen az északi tengerig. Az utazás augusztus 16-án veszi kezdetét.

Borne Sulinowo városa arról híres, hogy 1945 és 1992 között titkos szovjet katonai bázis működött itt, így csaknem 50 éven keresztül a lengyel térképekről is leradírozták az amúgy a XV. század óta létező települést.

A zenekart ezen a koncerten, februárban Budapesten a Hungarica vendégeként játszó, világsztárokat is felvonultató Zle Psy követi, és majd biztosan elhangzik a tízezres közönség előtt közös daluk is, a Lengyel, Magyar - Polak, Węgier.

A lengyel koncertet követően egy nappal augusztus 18. Győrvár és 20. Balatongyörök lép fel a zenekar, szeptembertől pedig kezdetét veszi az „Őszi Hadjárat 2013” elnevezésű turné, amelynek első állomása Győr lesz. A győri estén a színpadra lép még a Romantikus Erőszak, az ős P. Box és a felvidéki Paranoid zenekar. A facebook esemény oldal itt található:

 

https://www.facebook.com/events/498591626889402/

Az "Őszi Hadjárat 2013" elnevezésű turnén többi állomásán többek között aRomEr, a Beatrice, az Ismerős Arcok társaságában lép fel a Hungarica.

Az őszi koncertek után, pontosan december 7-én, Kárpátalján, Beregszász városában is tiszteletét teszi a Hungarica, valamint a Romantikus Erőszak. Igaz, a plakát koncertdátumai közt még nincs feltüntetve az esemény, de ezt a jó hírt Mentes Norbert szavaival kiegészítve erősítjük meg: "Kedves kárpátaljai Testvéreink! Nagyon készülünk már a találkozásra Veletek Beregszászon, egy különleges helyszínen egy különleges előadás várható.

 

Címkék: 
Hungarica