Bejelentkezés

x
Search & Filters

Januárban jön a Rammstein ’Videos 1995-2012’ videó-gyűjteményeA német industrial metalzenekar, a Rammstein 2013. január 15-én adja ki videó-gyűjteményét ’Videos 1995-2012’ címmel, DVD-n és Blu-ray-en. A gyűjtemény tartalmazza a legendás zenekar teljes klipkatalógusát, köztük két új klipet, melyet a ’Mein Herz Brennt’-hez készítettek. A szett hétórányi anyagot tartalmaz, melyben 25 videoklip, 24 színfalak mögötti videó a klipforgatásokról, valamint egy 56-oldalas brosúra kapott helyet.  A 3DVD-s és 2Blu-ray-es csomagban elérhető gyűjtemény a Destiny Records-on keresztül jelenik majd meg az Államokban.

A zenekar 2001-es ’Mutter’ albumán szereplő ’Mein Herz Brennt’ új verziókban jelenik meg december 11-én, egy hat dalt és egy brosúrát magába foglaló digitális kiadásban, amely csakis kizárólag az iTunes-on keresztül lesz elérhető. A csomagban helyet kap egy eddig ki nem adott szám is, a ’Gib Mir Deine Augen’. A rajongók a két új videoklipet is beszerezhetik az iTunes-on keresztül – az egyiket december 11-én, a másikat pedig 18-án.

A Rammstein tavaly decemberben adta ki gratest hits-albumát, a ’Made In Germany’-t, és az óta a berlini hatos terjedelmes világturnét tudhat maga mögött. A zenekar 2013-ban is tartani fogja az iramot rengeteg európai fesztiválon való fellépésével.

 


 

Címkék: 
Rammstein