Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Judas Priest megjelentette az Epitaph DVD előzetesét

A Judas Priest nyilvánosságra hozott egy trailert, egy dallistát, valamint az új, 'Epitaph' című élő DVD-jük megjelenésének időpontját. Nézzétek meg a klipet a cikk alján!

 

A huszonhárom dalból álló műsor felvételei a zenekar által legutolsónak mondott, nagyszabású világkörüli turné során készültek.

Az együttes gitárosa, Richie Faulkner első alkalommal kelt útra a zenekarral, miután KK Downing megdöbbentette a rajongókat azzal, hogy bejelentette visszavonulását.

 

A lentebb látható videoklipben a frontember, Rob Halford elmagyarázza, hogy miért is olyan különleges a felvett műsor: “Mi csak játszottuk azokat a dalokat, amelyeket mindannyian játszani akartunk" - mondja, majd így folytatja: "Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az ember teljes képet kaphasson arról, hogy mit is próbált tenni valójában a Judas Priest a metal több, mint negyven éve során... majd meglátjátok!”

Eközben az együttes egy új albumon dolgozik. Halford nemrégiben a következőket nyilatkozta: "Nagyon sok ötletünk van; van köztük olyan, ami már kész, és van olyan is, amely egyelőre még darabokban hever. Ezeket még formálni kell, viszont a meglehetősen heves riffeket tekintve annyit mondhatok, hogy bizonyos számok igen erőteljesek lesznek.”

Az 'Epitaph' május 27-én jelenik meg a Legacy Recordings kiadó jóvoltából, az alábbi dallistával.

01. Battle Hymn
02. Rapid Fire
03. Metal Gods
04. Heading Out To The Highway
05. Judas Rising
06. Starbreaker
07. Victim Of Changes
08. Never Satisfied
09. Diamonds And Rust
10. Prophec
11. Night Crawler
12. Turbo Lover
13. Beyond The Realms Of Death
14. The Sentinel
15. Blood Red Skies
16. The Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown)
17. Breaking The Law
18. Painkiller
19. The Hellion
20. Electric Eye
21. Hell Bent For Leather
22. You’ve Got Another Thing Coming
23. Living After Midnight

 

Címkék: 
judas priest