Bejelentkezés

x
Search & Filters

Korn - Októberben jelenik meg a ’The Paradigm Shift’ című nagylemezA Rollingstone.com szerint a Korn ’The Paradigm Shift’-nek nevezte el közelgő stúdióalbumát, melynek megjelenését október elsejére tűzték ki. Ez a lemez a 2003-as ’Take a Look in the Mirror’ óta az első olyan CD, amelyen az alapító gitáros Brian „Head” Welch is játszik.

Arról, hogy hogy is hangzik az új Korn album, Welch a következőket mondta a Rollingstone.com-nak: „Metalhead vagyok. Imádom a rockzenét, és azért jöttem vissza, hogy újra átéljem a régi Korn hangulatot, viszont egy új csavarral kiegészítve. Munky [James Shaffer] és én már nyolc éve nem gitároztunk együtt, az egésznek olyan érzete volt, mintha csak jammelni jöttünk volna a basszista Fieldy-vel [Reginald Arvizu] és a dobos Ray-jel [Luzier]. A végeredmény egy nagyon jól kiegyensúlyozott Korn mix, melyben régi és új elemek keverednek egymással. Egyértelműen van benne egy 2013-as hang is. A dallamokat, dalszövegeket és a refréneket egy egészen új szintre emeltük. Eddig ez a kedvenc Korn albumom.”

A Korn énekese, Jonathan Davis azt is elárulta, hogy a nemrégiben történt drogfüggőség-probléma jelentős mértékben hozzájárult a ’The Paradigm Shift’ dalszerzési folyamatához.

 

Címkék: 
Korn