Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Linkin Park-os Chester Bennington lehet a Stone Temple Pilots új énekese?Igazi meglepetés érte a rajongókat a hétvégén, amikor egy kaliforniai rádió rendezvényén fellépett a Stone Temple Pilots, és a februárban távozó Scott Weiland helyett a Linkin Park énekese Chester Bennington ragadott mikrofont a koncerten.  A tömeg megőrült, mikor felcsendültek a Stone Temple Pilots klasszikusai, olyan dalok, mint a Sex Type Thing, vagy a Vasoline és egy vadonatúj dal is hallható volt, mely az Out of Time címet kapta.

A zenekar tagjai a következőket nyilatkozták:

„Chester az a személy, akit nagyon sokáig csodáltunk." Mondta Dean DeLeo. "Nagyon jól tudjuk, hogy számára mindig is a Linkin Park lesz az első számú zenekar, de úgy gondoljuk, nagyon király lenne, ha kipróbálnánk valamit együtt. Sikerült időt szakítanunk, hogy felvegyünk egy új dalt, és nagyon elégedettek vagyunk vele.”

Bennington is megszólalt az esemény után:

„Kb. 13 éves korom óta szeretem a Stone Temple Pilots-t. Nagy hatással voltak rám, így amikor adódott ez a lehetőség, egyből éltem vele. A srácok a Linkin Park-ból hihetetlenül támogattak ebben a projektben, annak ellenére, hogy elfoglaltak vagyunk, mert egy új anyagon dolgozunk.”

 

Címkék: 
Linkin Park
Chester Bennington
stone temple pilots