Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a budapesti Absolved zenekar, 'It Shall Be Forgiven' című új kislemeze

Megjelent a budapesti Absolved zenekar új kislemeze, 'It Shall Be Forgiven' címmel. Az öt dalt tartalmazó hanganyagot a No Silence Studio segítségével valósították meg a srácok.

Stílusában a metalcore és a deathcore peremeit súroló zenekar hangzásvilágában, felépítésében sok helyet kap a dallamos gitártémák és a fejet bólintó mélység. Az Absolved célja, hogy megmutassa a számos magyar tehetséges underground zenekar mellett azt, hogy csatlakoztak a sokak számára még nem ismert "Maghoz" és addig törnek előre, amíg marad egy utolsó lélegzet is! Szeretnék, ha jobban elismernék ezt a műfajt Magyarországon és szélesebb teret adnának neki, hisz van rá kereslet és a kiszolgáló szféra felhozatala is minőségi, sokszor külföldet megszégyenítő. A kislemez munkálatait is egy "csak szívből csináld" burokban formálódtak olyanná, ahol mindenkiből egy darab beépült a számok közé.

Az Absolved lassan  koncertsorozatra indul, ahol  a kislemez anyagán kívül más meglepetés számokkal is várják azokat akik elmennek rájuk,de addig is látogassatok el az oldalukra ,ahol meghallgathatjátok a  számaikat és le is tölthetitek azokat.

web: https://www.facebook.com/absolvedmusic

 

Címkék: 
Absolved