Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent a szentesi industrial metal csapat, a Zone63 bemutatkozó albuma

Korábban már bemutattuk a Zone63-at, Shadows of the Past cmű videoklipük kapcsán. A zenekar akkor említést tett első albumuk készületeiről. Mára elkészült a Desires!

A szentesi industrial metal formáció 10 számot jelentetett meg április 26-án. A dátum nem véletlen: ez a nap a Szellemi Tulajdon Világnapja, ennek jelentőségét is kívánják hangsúlyozni. A lemez dalaiban a metálzene különböző elemei épülnek össze az elektronikus irányzatokkal. A súlyos riffek és sample alapok mellé egy sokrétű, koncepciójában az emberi vágyak, sokszor társadalmilag is elnyomott érzelmek és gondolatok által indítatott szövegvilág társul. A vorarefília, a pedofilizmus, a házirabszolgatartás, a szintetikus anyagok iránti vonzalom mellett megpendítenek olyan hétköznapi témákat is, mint a nyers fájdalom, a düh, és a szexualitás.

A zenét Spitzer Jenő (gitár) és Szabó László (ének) szerezte, a szövegeknél kettejükhöz Halász Szabó Kristóf (gitár) is csatlakozott.

A zenekar nyáron több fesztiválon és tehetségkutatón is kívánja népszerűsíteni eddigi munkáját, ősszel pedig egy nagyobb szabású, országos szintű turnéra indul többed magával.

A Desires egészében letölthető a zenekar Facebook oldaláról, illetve adathordozón is megvásárolható.

https://www.facebook.com/zone63?fref=ts

 

 

 

 

Címkék: 
Zone63