Bejelentkezés

x
Search & Filters

Mobilmánia - Hamarosan mozivásznon a rocklegendák

A Zeffer András vezette Mobilmánia együttes  májusi nagysikerű koncertjéről  készült DVD és dupla CD, amit a Hammer Records a billentyűs/dalszerző 35 éves jubileuma tiszteletére jelentetett meg.

A 2008-ban – legendás zenészekből-  alakult zenekar hazánk egyik legtöbbet koncertező rock csapata. Fellépéseik minden esetben maradandó élményt nyújtanak fiataloknak és öreg rockereknek egyaránt, hiszen repertoárjukon a két stúdióalbumon (Ez a Mánia, valamint Az Út Legyen Veled című CD, mely Fonogram díjas) kiadott új szerzeményeik mellett múltjukhoz híven műsoron tartják a P.Mobil nagy klasszikusait is, átmentve azokat a rock zenét szerető fiataloknak.  Így volt ez a Pecsa Gardenben megrendezett koncertjükön is, így a DVD és koncert CD tulajdonosok egy igazi pörgős, vidám, zúzós, látványos pirotechnikával  megspékelt koncertet nézhetnek, hallgathatnak meg nap mint nap, addig is, amíg az együttes újra belekezd tavasszal induló koncert turnéjába.

A nagyon jól szóló korongon az extráknál találunk fotókat a koncertről, a back stageből  és a technikai  háttérről.  A DVD sztereo és 5.1-hangminőségben is meghallgatható.

 

Zefitől megszoktuk, hogy mindig előrukkol valamivel, most sincs ez másképp. Elmondta, hogy január végén megjelenik az első hazai 3Dimenziós rock koncert felvétel, (Blu-ray) ami szintén ezen a Mobilmánia bulin lett rögzítve. És ha ez még nem lenne elég különleges, világviszonylatban is kevés 3D-s koncert van, amit mozikban vetítenek. Ezen kevesek közé fog tartozni a Mobilmánia, akiknek 3Dimenziós koncertfilmjüket jövőre megnézhetjük a budapesti és vidéki mozikban is. De ez még a jövő, most örüljünk a napokban megjelent  hagyományos DVD-nek és dupla koncert CD-nek, amit a zenekar dec. 29.-én dedikál a Club 202-ben megrendezendő elő szilveszteri koncertjük után.

• Rudán Joe – ének
• Zeffer András – billentyűs hangszerek
• Kékesi Bajnok László – basszusgitár
• Donászy Tibor – dobok
• Szentkirályi János - gitár
• Kozma Tamás – gitár

• a klasszikus P. Mobil tagjaiból alakult banda teltházas Petőfi Csarnokos koncertjének felvétele
• a P. Mobil és a Mobilmánia munkásságának legjava egy remek koncertfelvételen
www.mobilmania.rockband.hu
• Zeffer András zenekarvezető billentyűs / dalszerző 35 éves jubileumi koncertje!
• Megjelenés: 2012. december 13. , kiadja a Hammer Records

Dalsorrend:

1. Intro
2. Nyitány
3. Szeptember babám
4. Metalmánia
5. Rocktóber
6. Mobilizmó
7. Amíg a gyertya ég
8. Vagyunk és maradunk még
9. Miskolc
10. Hajnalban hazafelé
11. P. Mobil Medley
12. Embered voltam
13. Újrakezdeném
14. Szeret az Isten
15. Egyedül a legjobb se jó
16. A félelem
17. Fônix éjszakája
18. Se kártyák, se csillagok
19. Menj tovább
20. Ez a mánia
21. 2 Ft-os dal
22. Utolsó cigaretta
23. Outro

 


 

Címkék: 
Mobilmánia
P. Mobil