Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nem Udo-n múlt az Accept újjáalakulásaAz Accept-ben szerzett több éves tapasztalatairól, és egy esetleges újjáalakulásról kérdezték egy interjúban Udo Dirkschneider-t.

„Nagyon hosszú ideig dolgoztam együtt Stefan Kaufmann-nal, de egy ideje mindent Fitty-vel csinálok, aki az én basszusgitárosom. Írtunk közösen pár dalt, amik elég jók lettek. Fitty-nek van egy stúdiója, ahol ketten dolgoztunk az egész albumon és azt gondolom, a kettőnk munkája nagyon jól működik.

Az Accept esetleges újjáalakulásáról a következőket mondta:

"Sajnos Wolf Hoffmann mindenkinek azt híreszteli, hogy én nem kerestem meg, pedig meg tudom mutatni, azt a rengeteg e-mailt, amit neki küldtem. Nagyon sokan megkerestek az újjáalakulással kapcsolatban, és én sosem mondtam ki konkrétan, hogy nem csinálnám a dolgot. De egyszer már megpróbáltam, és egy csomó szarság lett a vége. Akkor azt mondtam, oké! Én ezt meg ezt csinálom, cserébe elvárom, ezt meg ezt.  Wolf ekkor azt mondta, hogy ő nem így képzeli el ezt a dolgot. Én meg mondtam, hogy akkor nagyon szépen köszönöm, a viszontlátásra.”

 


 
Címkék: 
accept
Udo Dirkschneider