Bejelentkezés

x
Search & Filters

Októberben megjelenik az Alter Bridge új albuma 'Fortress' címmel

Immár három éve annak, hogy az Alter Bridge legutolsó, "ABIII" című stúdióalbuma megjelent az Egyesült Államokban, a zenekar rajongói azonban azóta is rendületlenül várják a folytatást. Nos, úgy tűnik, nem kell már sokáig várniuk, ugyanis a rockbanda - amely jelenleg a következő felállással büszkélkedhet: az énekes Myles Kennedy, a gitáros Mark Tremonti, a basszusgitáros Brian Marshall, valamint a dobos Scott Phillips - végre kiadja negyedik albumát "Fortress" címen, melynek megjelenését október 8-ra ígéri az EMI Label Services kiadó.

A "Cry Of Achilles" akusztikus gitár-nyitányától kezdve a "Fortress" mind a további tizenkét számán keresztül nyilvánvalóvá válik, hogy az Alter Bridge visszaszerezte korábbi helyét a hard rock világában. Az együttes a valaha volt legnehezebb dalait mutatja be az olyan számokon keresztül, mint például a "Bleed It Dry" és a "Farther Than The Sun", ugyanakkor azonban a lágyabb oldalt is képviselik az "All Ends Well" című dallal vagy a lemez címadójául szolgáló "Fortress"-szel.

A "Fortress" tizenhárom dala pont olyan bocsánatot nem ismerő, perzselő hard rock, amilyet szerte a világon az Alter Bridge-től elvárhatunk.

 

Címkék: 
Alter Bridge