Bejelentkezés

x
Search & Filters

Slash összerakja ötleteit zenekara következő stúdióalbumához

Csak mert Slash jelenlegi turnéja a végéhez közeledik, és mert Myles Kennedy visszatér az Alter Bridge-be, az még nem jelenti a közös kreatív folyamat leállását.

Tény, hogy a gitáros a Twitteren megerősítette, hogy már gondolkodott az ‘Apocalyptic Love’ folytatásán. Nemrég egy bejegyzésében Slash ezt írta: "Egy csomó klassz dolog jön: új dalok és egy rakás király ötlet a turné felvételeivel kapcsolatban. Nemsokára elkezdem összeszedni őket."

Nem sokkal ezután megjelent egy következő tweet, amelyben az Alter Bridge rajongóinak félelmeit igyekszik csillapítani, és nem hagy kétséget Kennedy kreatív folyamatokban való részvételét illetően. A gitáros a következőket tette közzé: "Az AB rajongóinak nincs okuk aggódni. Nemsokára megjelenik egy új lemezük, és az idei turnéjuk sem marad el. Én a "másik oldalon" fogom Myles-t."

Az új albumtól eltekintve Slash eléggé elfoglaltnak tartja magát mostanában. Nemrég megalkotta a saját változatát az ‘Angry Birds’ főcímdalából, és a játék alkotói is létrehoztak a rocker mintájára egy ‘Slashbird’ karaktert. A zenész azt is megerősítette, hogy részt vesz a ‘Band Fuse: Rock Legends‘ elnevezésű videojátékban.

 

 

 

Címkék: 
slash
Alter Bridge