Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megjelent az Alter Bridge legújabb, 'Addicted To Pain' című kislemeze

"Addicted To Pain" címmel megjelent az Alter Bridge legújabb dala, amely a cikk alján megtekinthető. A dal az együttes negyedik, "Fortress" című albumán található, amely október 8-án jelenik meg az EMI Label Services kiadó gondozásában.

A zenekar legujabb albuma az Alter Bridge jól ismert, kompromisszumok nélküli vokális dallamaira, érinthetetlen gitárpárbajaira, és lüktető ritmusszekcióira épült. A "Cry Of Achilles" nyitó akusztikus gitárjátékától kezdve a "Fortress" többi tizenkét dalán keresztül nyilvánvalóvá válik, hogy az Alter Bridge visszatért, hogy visszaszerezze az őt megillető helyet a hard rock nagy színpadán. Az együttes valaha volt legkeményebb dalait hallhatjuk, amikor a banda előadja az olyan számokat, mint például a "Bleed It Dry" és a "Farther Than The Sun", azonban megmutatják lágyabb oldalukat is, amikor olyan dalokat adnak elő, mint az "All Ends Well", vagy az album címadó dalául szolgáló epikus "Fortress".

A "Fortress" címet viselő album tizenhárom száma nem kér bocsánatot, perzselő hard rock - pont mint amilyennek az Alter Bridge zenekarát ismerik szerte az egész világon.

A "Fortress" dallistája a következő:

01. Cry Of Achilles
02. Addicted To Pain
03. Bleed It Dry
04. Lover
05. The Uninvited
06. Peace Is Broken
07. Calm The Fire
08. Waters Rising
09. Farther Than The Sun
10. Cry A River
11. All Ends Well
12. Fortress

 

 

Címkék: 
Alter Bridge