Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Papa Roach ’Before I Die’ című klipje már elérhető

Lent láthatjátok a kaliforniai rockerek, a Papa Roach legújabb videoklipjét, a ’Before I Die’-t. A dal az együttes új, ’The Connection’ nevű albumáról származik, mely 22.000 példányban kelt el megjelenésének első hetében, és a Billboard album charton a 17. helyet szerezte meg magának.

Az év korábbi szakaszában a Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix már nyilatkozott a Loudwire-nek a ’Before I Die’-jal kapcsolatban. „Az album írása közben éppen válófélben voltam a feleségemmel. Tulajdonképpen manapság már megint jóban vagyunk és próbáljuk helyrehozni a dolgokat, de a lényeg, hogy akkoriban szakítottunk egy ideig. Nagyon kevés hiányzott, hogy elszakadjon nálam a cérna; rengeteg szenvedésen mentem keresztül. A zenében találtam meg az egyetlen biztonságos menedéket, ahol csak a kreativitást éreztem, és a fájdalmat nem; itt egy pillanatra magam mögött hagyhattam a mindennapokat.  Amikor a ’Before I Die’-t írtam, éppen úgy éreztem, hogy mindent elvettek tőlem, engem pedig otthagytak az út szélén, üresen és összetörve. Ez volt az az érzés, ami után mindent tisztábban kezdtem el látni.”

A Papa Roach éppen most fejezte be a Stone Sourral közösen lebonyolított európai turnéját, amely Shaddix szeptemberi hangszál-műtéte után az első igazán hosszú turné volt. Shaddix még a hangszál-problémák kezdete előtt bevallotta, hogy az év elején öngyilkosságon gondolkodott, mivel nemcsak a házasságával voltak gondok, hanem kezdett az alkoholizmusba is visszasüppedni.

 

Címkék: 
Papa Roach