Bejelentkezés

x
Search & Filters

Scott Weiland nem érzi úgy, hogy elárulta volna a barátja, Chester Bennington



A Stone Temple Pilots tagjai - akik nemrégiben szerződtették a Linkin Park énekesét, Chester Benningtont a korábbi énekes, Scott Weiland helyére - idén ősszel már egy új EP-vel is jelentkeznek, majd ezt követően turnézni indulnak.

Weiland - aki a Stone Temple Pilots társ-alapítója volt - azt nyilatkozta a The Pulse Of Radio-nak, hogy ő és Bennington a szóban forgó esetet megelőzően jó barátok voltak, és ő nem érzi árulásnak Bennington ezen lépését. "Igen, úgy értem, jó ideje ismerem már Chestert, meglehetősen közel kerültünk egymáshoz a Family Values turnén. Nem hinném, hogy Chester gonoszságból tette, amit tett. A DeLeo-testvérek [Dean, a gitáros, és Robert, a basszusgitáros] eléggé meggyőzőek tudnak lenni" - nyilatkozta az egykori frontember.

Weiland szólókarrierjéhez is felhasználta a Stone Temple Pilots dalait, és állítólag ez volt az egyik oka annak, hogy egykori társai kirúgták őt a zenekarból, majd be is perelték. Az együttes tagjai azt állítják, hogy ez, valamint a kiszámíthatatlan viselkedése és a kábítószerproblémái okozták a zenész karrierjének sérüléseit.

 

Címkék: 
stone temple pilots
Chester Benningtont
scott weiland