Bejelentkezés

x
Search & Filters

Börtön a Slash, kontra Van Halen szópárbajértEgy népi bölcsesség úgy tartja, hogy mikor párválasztásról van szó, ellentétek vonzzák egymást. Amellett, hogy érdekesebbé teszi a kapcsolatot, a nézőpontbeli különbségek gyakran vezetnek mély, szemlélettágító beszélgetésekhez.

Egy Ohióban élő pár azonban egy kicsit túl heves eszmecserét folytatott arról, hogy ki a valaha élt legnagyszerűbb gitáros: Slash, a Guns ’N’ Roses egykori tagja, avagy Eddie Van Halen, a riffkirály. A veszekedés odáig fajult, hogy mindkettőjük őrizetben kötött ki. A clevelandi Sun News a következőket írta az esetről:

„Egy párt azért tartóztattak le, mert a valaha élt legjobb gitáros kilétéről szóló heves vitájuk miatt a Motel 6 személyzetének ki kellett hívnia a Book Parki rendőrséget.

A pár férfi tagja Slash, a Guns ’N’ Roses gitárosának a nevét kiabálta, a barátnő viszont foggal-körömmel kitartott Eddie Van Halen mellett, aki a ’80-as évek sikeres rockzenekarának, a Van Halennek a névadója.

Félreértés ne essék, a szerelmespárt nem a veszekedés ténye miatt tartóztatták le, és még csak nem is a zenei preferenciájuk miatt. Nem – a dolog pikantériája, hogy a rendőrség, miután kiérkeztek és lenyugtatták a kedélyeket, felfedezték, hogy más törvényhatóságok már jó pár elfogatási parancsot adtak ki a nő és férfi ellen, s eddig sikertelenül próbálták kézre keríteni őket.

 

Címkék: 
slash
Van Halen