Bejelentkezés

x
Search & Filters

A Tool és az A Perfect Circle énekese saját rovatot kapottMaynard James Keenan nevét már most is rengeteg zenekarhoz fűzzük, ám mostantól állandó cikkíróként is tekinthetünk rá. A Tool, az A Perfect Circle és a Puscifer énekese beleegyezett, hogy megír egy kéthetente megjelenő rovatot a Phoenix New Times folyóirat Up on the Sun részlege számára.

Keenan, aki emellett még egy szőlőskert tulajdonosa is, a neki szánt rovatot a hobbijai kitárgyalására fogja felhasználni (zene és bor), noha azt tervezi, hogy aktuális hangulatától függően akármilyen témát szívesen papírra vet majd. A rovat szeptember 10-én, hétfőn lesz először olvasható.

Ami az együtteseit illeti, Keenan júliusban azt mondta, hogy az A Perfect Circle számára nincsenek konrét terveik a tavalyi újraegyesülés és turné után. Azt azonban hozzátette, hogy ha eljön a megfelelő idő, nincs kizárva egy új stúdióalbum. Hab a tortán, hogy már biztosan részt vesznek a jövő év eleji Soundwave fesztiválon, Ausztráliában. Ez alatt az idő alatt a Puscifer a júniust töltötte intenzív turnézással.