Bejelentkezés

x
Search & Filters

Whitesnake - A színfalak mögött nagyon elfoglaltakA Top Channel vadiúj interjújában David Coverdale frontembert kérdezték, hogy mire számíthatnak a rajongók a Whitesnake-től a közeljövőben. „Általában zárkózott vagyok, ha a zenekar terveiről faggatnak, mert szeretünk meglepetéseket okozni” mondta a zenész.

„A mai világban, ahol már a globális technológia és a mindent lefedő társadalmi média uralkodik, egyre nehezebb titokban tartani dolgokat” folytatta Coverdale. „Viszont van egy nagyon interaktív weboldalunk, és megpróbálok annyi rajongói kérdésre válaszolni, ahányra csak tudok, vigyázva, hogy ne áruljak el túl sokat.”

„Valójában a színfalak mögött is rettentő elfoglaltak vagyunk, hiszen rengeteg izgalmasabbnál izgalmasabb teendőt tűztünk ki magunk elé. Két tervünkről mondhatok pár szót; ezek a ’Forevermore’ project befejezése köré fonódnak. Lesz egy koncert-DVD-nk a tavalyi turnéról, és kiadunk egy dupla-CD-s csomagot is, amin több különböző koncert felvétele szerepel majd. Egyelőre nagyon szépen halad a munka, és szerintem sokaknak örömöt okoz majd, ha újra átélhetik a 2011-es koncert-élményt. Ezzel párhuzamosan bemutattuk a Whitesnake TV-t is, ami szintén erősen indított; úgy látjuk, hogy sokaknak nagyon tetszik.”

Mikor arról kérdezték, hogy a Whitesnake tervez-e turnékat 2013-ra, Coverdale így felelt: „Felvetettük, hogy májusban Európával kezdenénk, de egyelőre semmi sincs kőbe vésve. Természetesen reméljük, hogy sikerül újabb világ körüli utazásra indulnunk, hiszen túlságosan élvezzük a közönség szórakoztatását ahhoz, hogy sokáig egy helyben ücsörögjünk.”

A Whitesnake zenekar profilja:

http://www.rockbook.hu/zenekar/whitesnake