Bejelentkezés

x
Search & Filters

Elefánt Söröző

Cím: 
5600 Békéscsaba, Illésházi út 1.

Bemutatkozás: 

Békéscsaba egyik régi, sokak által jól ismert sörözője alakult át 2006-ban azért, hogy a fiatalabbak-idősebbek kedvelt szórakozóhelyévé váljon. A belső terek kialakításában óriási szerepet vállalt ZAHORÁN RÓBERT belső építész barátunk. A söröző kényelmes boxokkal, színvonalas környezettel, légkondicionáltan várja vendégeit, akik figyelmes kiszolgálás mellett kellemes hangulatban szeretnének eltölteni néhány percet-órát. Természetesen kialakítottunk NEMDOHÁNYZÓ helységet is. A vendégtér fókuszába SZÍNPAD került ami jelzés a kitűzött célokra.

Az Elefánt söröző szeretné befolyásolni Békéscsaba KULTURÁLIS ÉLET-ét. 2007. január. óta BORSODI LACI gitáros barátunkkal összefogva szervezzük a blues csütörtököket –ennek a programsorozatnak köszönhetően /A BLUES AZ ÉLŐZENE A HÚZÓ ÁGAZAT/ megalakult az ország legnépesebb s talán legnépszerűbb blues klubja a CSABAI CSÍPŐS BLUES CLUB./várjuk a céljainkkal szimpatizáló új belépő klubtagokat mert ide érdemes tartozni/ Ezzel egy időben a zene sokfélesége jelent meg a színpadon pl: népzene,jazz ,funky .Számos sztárvendég tisztelte meg népes közönségünket a teljesség igénye nélkül pl:Benkő Zsolt, Török Ádám,Tátrai Tíbor, Pribojszki Mátyás, Billy Gibson, Póka Egon,Gulyás Levente, Hevesi Imre, Little G Weevil, Tóth János Rudolf, Sonny, Édes Keserü, Békés Banda, Borsodi Blue és még sorolhatnánk…..A zenei előadásokon jellemzően DÍJTALAN A BELÉPÉS. A blues club megalakulása óta kiemelt produkciók a minden hónap utolsó vasárnapján zajló FÜSTMENTES BLUES ROCK MATINÉK, ahol teret adunk a 18-év alatti fiatal könnyű zenészeknek pl: Kuss Tücsök, Young Blusers, Foul About stb. A meglepetés koncertek sem maradhatnak el melyek a hét bármelyik napján előfordulhatnak ezekről mint a többi eseményről mely az Elefántban zajlik a honlapunkról szerezhetnek infókat/ www.elefantsorozo.hu/ ezen kívül a/ www.beol.hu/ -ról valamint a TÓT MELANZS /kocsmai időhúzó/és a Mérleg –ből és nem utolsó sorban a söröző kirakatában a színes plakátokról.

2009-től szombatonként szinte állandó jelenlétével tiszteli meg a színpadot a KARAVÁN KARAOKE társulata /Bárdos Laci és munkatársai/ akik fergeteges hangulatot varázsolnak a hozzánk látogató baráti társaságok, szülinapozó, névnapozó és céges bulik stb. résztvevői számára.

Itt jegyezzük meg ,hogy lehetőség van ASZTALFOGLALÁS-ra ,biztosítunk a söröző udvarán bográcsozásra alkalmas helyet és eszközöket. A kornak megfelelően a számítógép kedvelők is jól érezhetik magukat nálunk az internet hozzáférés ingyenes – wifi használat is lehetséges. Ma amikor az emberek nagy része gépkocsival jár fontos szempont a parkolás – a söröző előtt és az udvarban van mód a díjmentes parkolásra.

Az Elefántban a vendégterek és a pult hangulata az italkínálat és a rendezvények sora a MUNKATÁRS-aink, véleményünk szerint-ajánlható a Békéscsabán kívül élő barátoknak, rokonoknak, mint egy kellemes programhelyként.

Vendégeink, TÖRZSVENDÉGEINK visszajelzéseiből azt látjuk, hogy jó irányt választottunk várjuk folyamatosande a szándék, segítő ! KÖSZÖNJÜK hiszen ez az objektum értük, a VENDÉG-ért van és a család, amely az üzemeltetést végzi nagy örömmel tesz eleget a vendéglátás, programszervezés kihívásainak. A sikeres vállalkozás az üzleti partnerek segítségével erősödhet, mi elmondhatjuk, hogy tevékenységünket hatékonyan segítik a beszállítók, illetve a fellépő előadók nagy csapata. kritikájukat-amit meg is kapunk-

Csak remélni tudjuk, hogy a kép, melyet a fent leírtak mutatnak, arra ösztönzi a társasági életet a kultúrált szórakozást szeretők többségét ,hogy ellátogasson az ELEFÁNT SÖRÖZŐBE .

Az üzemeltetők a maguk részéről nagy szeretettel várják a VENDÉGEKET!!!
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon