Bejelentkezés

x
Search & Filters

IF Zenés Kávéház

Cím: 
1092 Budapest, Ráday utca 19.

Képek: 

Bemutatkozás: 

Az iF nyitása után itt a név-választásunkat indokoltuk. Hivatkoztunk Lindsay Anderson If című filmjére és a mediterán börtönszigetre, ahol Vahlrona csoki és Vergnano kávé mellett Dumas megírta Edmond Dantes történetét. Volt szó Dick Morrisay és Terry Smith IF nevű zenekaráról, W. T. Tutte-ról, a matematikusról, aki II. világháborúban döntő szellemi csapást mért a németekre és aki tételében iFF, vagyis iF and only iF típusú állítást bizonyított.

Egy év után a név hozzánk nőtt. A Ráday utcában már nem kell magyarázni, mindenki tudja, hogy az iF az a jazz kávézó, amelyiket nem lehet megtalálni, nincs kiírva rendesen.  Ahol jó zene van esténként, jó a kávé, forró a csoki, finomak és bőségesek az ételek, ahol elfogyott a sör vagy csak lassan hozzák. Ahol képzőművészeti kiállítások vannak, mindenki jól érzi magát: költők és zenészek festenek, a zongorista fejszámol, mindenki wi-fi-zik, és persze a festők költenek: verseket.

A weboldalunkról is megismerheti a kávézót, információkat kaphat a közeljövő eseményeiről az étel- és ital kínálatról, képeket talál az elmúlt eseményekről.

De ne felejtse: you will like iF, iFF you come in!


 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon