Bejelentkezés

x
Search & Filters

Silenus Pub

Cím: 
1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 17-19.

Képek: 

Bemutatkozás: 

Szereted az igényes, hangulatos élőzenét? A régi időket idéző, fergeteges club koncerteket? Nos, ha a válasz igen, akkor jó helyen jársz.
Két szinten, több helyszínen várjuk azokat a koncertet kedvelő, tombolni, táncolni, karaokézni vágyó embereket, akik szeretnék élvezni, az éjszaka kiváltságait!

Pubunk felső szintje, esténkén olyan koncertsorozat otthona, amely a magyar zenei élet legkiválóbb zenészeit vonultatja fel.

A koncert után, a buli folytatásaként, a legjobb Dj-k pörgetik a lemezeket, hogy akár sose érjen véget a tánc. Záróra nem akadály. Late Night nyitva tartás!:)

Buli előtt vagy után kellemes az ejtőzés a Silenus alsó részén, ahol leginkább érvényesül a Pub feeling. Itt kellemes háttérzene adja meg alaphangulatot a sörözéshez, vacsorához, beszélgetéshez.

Szintén mást kínál az alsó szintünkön található Rézangyal Bistro, ahol folyamatosan változó programokkal várunk mindenkit: kisebb formációk, akusztikus koncertek, karaoke bulik..és amit még időközben kitalálunk!:)

Mind három helyszín kiválóan alkalmas egy jó kis szülinapi bulira, csapatépítő tréningre, de bármilyen nagyobb rendezvényre, amihez a helyszínt és a programot mi, biztosítjuk!

Várunk szeretettel!
 

MySpace icon
Twitter icon
Facebook icon