Bejelentkezés

x
Search & Filters

23 év után újra Marty Friedman-nel koncertezik a Megadeth



Nemrég Marty Friedman arra utalt egy interjúban, hogy február 27-én színpadra lép majd egykori zenekarával, a Megadeth-szel a tokiói Budokan-ban, a hírt pedig most a banda frontembere, Dave Mustaine is megerősítette, ráadásul élő stream is lesz a koncertről.
 
Dave Mustaine: "amikor kiderült, hogy Marty ott tud lenni ezen a bulin, az volt az első reakcióm, hogy hiszen ez csodálatos! Hatalmas élmény lesz egymás mellett látni őt és Kiko-t, mivel mindketten zseniális gitárosok, úgyhogy számomra ez felér egy szülinapi és egy karácsonyi ajándékkal! Rég játszottunk már Japánban, és úgy éreztem, szép gesztus lenne meghívni Marty-t, pedig a Megadeth-re nem jellemző, hogy vendégekkel lép színpadra. Megkérdeztem Kiko-t, hogy mit szólna ehhez, és semmi kifogása nem volt ellene. Ez tényleg egy igazi ajándék lesz mindenkinek, úgyhogy aki már jegyet vett a koncertre, annak csak annyit üzenek, hogy szívesen! Én is alig várom már ezt a fellépésünket, biztosan nagyszerű lesz!"
 
Marty Friedman közleménye: "jó sok idő - egész pontosan 23 év - telt el azóta, hogy legutóbb egy színpadon álltam Dave Mustaine-nel. Azóta ugyan teljesen más irányba halad mindkettőnk útja, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennék nagyon büszke arra, hogy részese lehettem a Megadeth történetének és örökségének, ahogy az is elismerésre méltó, hogy a banda azóta is sikert sikerre halmoz, mióta én már nem vagyok a tagja. Egyelőre csak végtelen örömet és hatalmas izgalmat érzek. Alig várom, hogy a Megadeth-szel játszhassak a Budokan-ban!"
 
Az élő streamre - amelyet háromszor megismételnek, majd két napig visszanézhető is lesz - 15 dollárért (5300 forint) lehet jegyet venni a Dreamstage weboldalán.