Bejelentkezés

x
Search & Filters

Axl Rose a legyilkolt dán zsiráf ügyén viccelődik

Axl Rose jól szórakozik azon a vitán, amely a koppenhágai állatkert brutális hétvégi tette miatt alakult ki. Az állatkertben először megöltek egy egészséges zsiráfot, majd ezt követően a látogatók szeme láttára feldarabolták és megetették a létesítmény oroszlánjaival.

Természetesen - a Guns n’ Roses táborán kívül - azonnal kitört a botrány — legfőképpen az állatvédő aktivisták körében általános a felháborodás. A The Times fotóin látható, hogy gyerekek veszik körbe a ledöntött zsiráfot, akivel a hírek szerint puskalövés végzett. Időközben arra is fény derült, hogy a Marius nevű állatot annak ellenére ölték meg, hogy valaki több, mint hatszáznyolcvanezer dollárt kínált érte, egy online petíciót pedig pillanatok alatt harmincezernél is többen írtak alá annak érdekében, hogy megmentsék a zsiráf életét - mind hiába.

Rose később a következőképp kommentálta az esetet: "De most komolyan, hadd tisztázzuk ezt a helyzetet... a dánok megöltek egy kétéves zsiráfbébit, feldarabolták, majd megetették az oroszlánokkal — állítólag gyerekek szeme láttára — azért, hogy megakadályozzák a beltenyészetet, ahelyett, hogy helyet találtak volna neki. Lehetséges, hogy ez egy nagy probléma arrafelé, én nem tudom, de talán ez majd elriasztja a testvéreket és más egyéb dán családtagokat attól, hogy egymással dugjanak."
 

Címkék: 
Axl Rose