Bejelentkezés

x
Search & Filters

Az Imagine Dragons frontembere nem kér a "rocksztáros szarságból"Az Imagine Dragons 2008-ban alakult, de igazi világhírre csak négy évvel később tettek szert Radioactive című slágerüknek köszönhetően. A banda azóta sikert sikerre halmoz és szeptember elején megjelent új albumukat is hatalmas várakozás előzte meg a rajongók részéről, sokan azonban szinte a Nickelback-hez hasonló mértékben kritizálják őket, különösen a csapat frontemberét, Dan Reynolds-t, aki különös fazon, egyáltalán nem tipikus rocksztár és nem is akar az lenni.
 
"Alapvetően nagyon zárkózott típus vagyok, de idővel valamivel nyitottabbá váltam. Most már írok olyan mélyebb és érzelmesebb dalokat is, amilyeneket tíz éve még biztos nem adtam volna ki. Ennek sok oka van, de a legfontosabb az, hogy féltem a családomat és nem akartam, hogy őket is belekeverjék a kritikákba, de ahogy mondtam, ezt valamennyire már elengedtem. Több olyan dal is van az új lemezen, ami teljesen új terep volt számomra és nagyon hálás vagyok Rick-nek (Rick Rubin, az album egyik producere), aki olyan közeget teremtett számomra, amelyben elég önbizalmat éreztem ahhoz, hogy olyan témákhoz is nyúljak, amiket korábban kerültem.
 
Mindig is az volt rám a jellemző, hogy csak néhány embert engedtem igazán közel magamhoz és nagyon nehezen szereztem új barátokat, ugyanakkor akiket egyszer megszereztek, azokhoz nagyon ragaszkodom. A legjobb barátaimat még a középiskolában ismertem meg és legalább tíz éve nem került be új ember a szűk baráti körömbe. Introvertált típus vagyok, aki mégis egy meglehetősen extrovertált hivatást választott, ami elég érdekes kettősséget szül. Sosem jártam night clubokba meg semmi ilyesmi. Az én életemből teljesen kimaradtak a kötelező rocksztáros szarságok."