Bejelentkezés

x
Search & Filters

Continoom - Dubstep-pop-metal a Voice-os Schrott Péter új csapatátólSchrott Péter sokaknak ismerős lehet, aki követte a 2012 őszén futó The Voice című tehetségkutató műsort. Talán emlékeznek még a hosszú hajú, mosolygós rockzenészre, aki Malek Andrea csapatában mutatta meg gyönyörű, karcos hangját. Péter a rockzenei berkekben jól ismert Tűzmadár zenekar énekese, emellett zeneszerző és hangmérnök is egyben. Az underground színtér egyik legtehetségesebb és legismertebb előadója, aki mindig képes valami újdonsággal előrukkolni. Legújabb projektje, a Continoom keretein belül a dubstepnek, a popnak, és a metalnak egy egészen különleges fúzióját hozta létre. A zenekar első dala július 13-án jelent meg ’Enlighten’ címmel.

-Az, hogy egyedül csináljak egy zenekart, már 2007 környékén megfogalmazódott bennem. Imádok másokkal zenélni, de ugyanennyire szeretem azt is, ha senki sem szól bele semmibe, és csak egyedül dolgozom új hangzásokon, számokon. A Continoom név is akkortájt jutott eszembe, és az első számötletek már akkor kipattantak. Az első dalunk, az ’Enlighten’ fő dallama is 2007 táján született, és rengeteg verziója született ez idő alatt. Volt simán csak pop, volt minden, így azt hiszem, kellett neki ez a pihenőidő, hogy így kiforrjon. Most már teljesen elégedett vagyok vele.

2013-ban kezdett el újra foglalkoztatni a gondolat, hogy felfrissítsem a projektet, és arra gondoltam, hogy akkor már teljesen újféle, modern hangzást szeretnék, és olyan stílust, ami még nincs. Kevertek már metalt dubsteppel és poppal, de ilyen fúzió - bizton állíthatom - hogy még nem született.  A dalokat egyenként fogjuk publikálni. Körülbelül 2-3 havonta szeretnénk egy újszámmal jelentkezni. – mondta Schrott Péter.

Az 'Enlighten' című debütáló dalt itt meghallgathatjátok:

 Facebook: https://www.facebook.com/continoom?ref=br_tf

Twitter: https://twitter.com/ContinoomMusic
 

Címkék: 
Continoom
Schrott Péter
Tűzmadár