Bejelentkezés

x
Search & Filters

Doors klub november 29-én, pénteken, a Cinema Rock Cafe-ban



Az 1965-ben alakult, az akkori fiatalságra az egyik legnagyobb hatást gyakorolt The Doors munkássága napjainkig hat. Jim Morrison 1971-ben bekövetkezett haláláig nem kevés örökérvényű jegyez az elismerést kihívó és szórakoztató élő előadásaival, lázadó magatartásával gyorsan kivívott banda. Hazai helytartóik feltett szándéka, hogy minél több emberhez eljuttassák eme rock klasszikusokat, s elérhetővé tegyék mások számára is a ’Doors élményt’. A november 29-i alkalomra extra show és repertoár ígérkezik, továbbá vendégeik: a Podma Zenei Kör és a klasszikus rock, a blues és a grunge elemeinek keveredése saját szerzeményekben, "dél-pesti" kiadásban, avagy a Férfias Férfiak.

November 29. (péntek) – Doors klub

Fellépők: Doors Tribute Band, Férfias Férfiak, Podma Zenei Kör
Belépő: 690 Ft (éjféltől ingyenes)
Kezdés: 21.00
https://www.facebook.com/events/231630290329435/

The Doors Tribute

 


A The Doors zenekar 1965-ben alakult, az akkori fiatalságra az egyik legnagyobb hatást gyakorolva. Ahogy minket megérintett a zenéjük úgy adjuk tovább mások számára is a(z) „(doors) élményt”. Doors Tribute Band névre hallgatunk, ezért hasonló katarzisban lehet részük a koncertjeinkre látogatóknak, mint a nagy elődök idején a velük bulizó tömegnek. A The Doors Tribute 2008-ban alakult más néven, más felállásban. Céljuk a Doors számok elsajátítása mellett az, hogy minél több helyre, minél több emberhez eljutassák ezt a klasszikusnak számító rockzenét. Műfaját tekintve több zenei stílust magába foglal, ezért minden generáció megtalálhatja benne a számára tetszetős zenét. Az évek során minőségi fejlődésen ment keresztül a csapat. Bemutatkozhattak már az ország több pontján, valamint külföldön is néhány helyen nagy sikerrel. Lelkesedésük töretlen, hallgatóik számíthatnak arra, hogy ezután is meghódít néhány színpadot a banda.

A zenekar:

Bereczky Zsolt (dob)
Lovász Gergely (gitár, vokál)
Földi István (fretless bass)
Mag Bogdán (billentyű, ének)
Kupecz Tamás (ének)

https://www.facebook.com/pages/Doors-Tribute-Band/114330505274478


Férfias Férfiak

 


A 2008-ban név nélküli duóként indult, majd később trióként működött formáció 2011-ben nyerte el véglegesnek hívható, klasszikus, négyes felállását. A az Inpersonæ zenekarral tartotta bemutatkozó koncertjét 2011 októberében, akkor még Félálom néven, majd a második koncert után, Surányi László érkezésével vált a zenekar Férfias Férfiakká. A repertoár nagy részét saját szerzemények alkotják, melyekben keverednek a klasszikus rock, a blues és a grunge elemei, mindez persze "dél-pesti" kiadásban.

Tagok:

Keserű Norbert - ének, basszusgitár
Márkus Dániel - gitár
Márkus Bence - gitár
Surányi László - dob

https://www.facebook.com/FerfiasFerfiak

Podma Zenei Kör

https://www.facebook.com/groups/560047037354696/

http://www.cinemarockcafe.hu
http://www.facebook.com/cinemarockcafe

 


 

Címkék: 
Doors