Bejelentkezés

x
Search & Filters

Dupla jubileumot ünnepel június 20-án, pénteken a Junkies a Barba Negra Track-ben!

Gondoltad volna, hogy a Junkies már 20 éves? És, hogy Szekeres András 40? Nem, mi sem! Viszont, ahogy a mondás tartja a rock örök és halhatatlan, így ennek örömére őrületes születésnapi bulival készül mind a zenekar, mind pedig András a Barba Negra Track-ben június 20-án. Kihagynád?

A kerek évszámoknál mindenkit elfog a nosztalgia és a múltban kezdünk merengeni. Ellenben a Junkiessal, akiken egyáltalán nem látszik, hogy 20 éve zenélnek együtt, csak megannyi tapasztalattal és élménnyel lettek gazdagabbak. Aki már egyszer volt a koncertjükön tudja bizonyítani, ugyanannyira lelkesek a színpadon a mai napig, mint az első alkalommal lehettek. És akkor még szó sem esett Szekeres András 40. születésnapjáról. Pedig ezt is aznap ünneplik.

 


A bolygók együttállása is azt sugalmazta, hogy június 20-án egy hatalmas bulit kell csapniuk a Barba Negra Track-ben! Természetesen minden rajongó megkapja, amit akar: legnagyobb slágerek, torta, na meg az élményt, hogy ott lehetett a Junkies 20. születésnapi partiján és együtt ünnepelhetett velük. Mert hát a punk, a rock, a zaj és a zene mindig mindenkiben ott van. Cáfolja meg valaki!

Tehát mindenki vésse fel piros betűkkel a naptárjába a jeles dátumot és helyszínt:

Junkies 20/Szekeres 40

2014. Júinus 20.
Vendég: bugZ
Barba Negra Track
Budapest 11. kerület
Neumann János utca 2.

Jegyár:

Elővételben: 1000 Ft,-

Helyszínen: 1500 Ft,-

Addig is hangolódjunk a bulira a Junkies legújabb klipjével, amit a Hazudni muszáj című dalukhoz készítettek a 1G Records gondozásában.
Ilyen dolgokban pedig nem hazudunk: Boldog születésnapot és még sokszor ennyit!

Születésnapi teaser:

 

 

 


 

Címkék: 
junkies
bugZ
Barba Negra Track