Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ezért rúgták ki Clive Burr-t az Iron Maiden-ből

Az Iron Maiden egyik gitárosa, Adrian Smith a The Metal Voice-nak adott interjújában beszélt arról, hogy a zenekar miért vált meg korábbi dobosától, Clive Burr-től a The Number Of The Beast album megjelenése után.
 
"Clive sokáig a szobatársam volt. Imádtam őt. Nagyon kedves és vicces volt, de egy kicsit talán túlságosan is belevetette magát a rock 'n' roll életformába és ezért kellett végül távoznia a bandából. Egyébként nem volt vele semmi gond, sem zeneileg, sem emberileg, így különösen fájó, hogy így kellett döntenünk. Bruce nemrég mondta, hogy jó lett volna, ha több időt adhattunk volna Clive-nak, mert akkor talán összeszedte volna magát, de sajnos erre nem volt lehetőségünk, mert amint befejeztünk egy turnét, már indultunk is a következőre. Emiatt kellett megválnunk Paul DiAnno-tól is és kis híján nekem is ez lett a vesztem. Ez az életmód alaposan rányomja a bélyegét az emberre, főleg fiatalon. Minden este fellépünk, a koncert után pedig egyedül vagyunk egy hotelszobában és mindenfélén agyalunk, amiből sokszor egyenes út vezet a piáláshoz. Elég furcsa így élni. Nem való ez mindenkinek."
 
 
Az Iron Maiden 2021. június 9-én a Groupama Arénában játszik majd.
 
A budapesti koncert jegyértékesítés kezdetének pontos időpontjáról a www.livenation.hu oldalra kerül ki az információ, amint lehetséges. Ahogyan eddig is mindig, a hivatalos Iron Maiden rajongói klub tagjai számára exkluzív elővásárlási lehetőség lesz biztosítva.