Bejelentkezés

x
Search & Filters

Gerincműtéten esett át a Scorpions frontembere, Klaus Meine



A Scorpions a tervek szerint március 16-án a mexikóvárosi Vive Latino fesztiválon lépett volna fel, a banda frontembere, Klaus Meine azonban nemrég gerincműtéten esett át, és mivel a gyógyulása kicsit lassabban halad a vártnál, a zenekar kénytelen volt lemondani a koncertet.
 
"Kedves mexikói közönségünk! Tudom, hogy a legelkötelezettebb rajongóink egy része éppen Mexikóban él, ezért különösen nehéz szívvel tájékoztatlak titeket arról, hogy a Scorpions sajnos nem fog fellépni március 16-án a Vive Latino fesztiválon. Nemrég egy elég összetett gerincműtéten estem át, ami után az orvosok arra számítottak, hogy a koncertig teljesen felépülök. Nem halad rosszul a gyógyulásom, de a vártnál egy kicsit lassabb ütemben zajlik. Egyeztettem a kezelőorvosimmal, és mindannyian egyetértettek abban, hogy túl nagy megterhelés lenne számomra egy 12 órás repülőút, amely után ráadásul egy 2000 méter magasan található helyszínen kellene énekelnem. Én is úgy érzem, hogy nem vagyok elég jól egy ekkora utazáshoz és nem tudnék olyan teljesítményt nyújtani, amilyet érdemelnétek. Remélem, hamarosan visszatérhetünk Mexikóba és ekkor már igazi hurrikánként söpörhetünk majd végig a színpadon! Elnézést kérek a hűséges mexikói rajongóinktól és a csodálatos szervezőktől, de bízom benne, hogy megértitek a döntésünket. Szeretettel: Klaus."
 
A Scorpions június 29-én a Budapest arénában lép fel, ahol a legnagyobb slágerek mellett minden dalt eljátszanak 40 éve megjelent klasszikus albumukról, a Love At First Sting-ről.
 
A budapesti koncertre jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. Facebook esemény itt