Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hamarosan érkezhet az új Deicide album



Már öt év telt el a Deicide legutóbbi albuma, a 2018-as Overtures of Blasphemy óta, most azonban végre úgy tűnik, hogy hamarosan érkezhet a következő nagylemez, a banda ugyanis szerződést kötött egy kiadóval és már dolgoznak az új dalokon.
 
A zenekar frontembere, Glen Benton a The Jasta Show-ban számolt be az aktualitásokról: "leszerződtünk az egyik kiadóhoz. Azt hiszem, még nem árulhatom el, hogy melyikhez, de hamarosan úgyis bejelentik majd. Már elkezdtünk dolgozni  az új albumon, de aztán jött a Legion lemez 30 éves jubileuma, ami miatt minden más háttérbe szorult, de mivel ezen túl vagyunk, immár tényleg nincs semmi akadály a munkának és írom is a szövegeket.
 
Olyan szerződést akartunk, ami csupán egy albumra szól, amelynek elkészítésére egy valag pénzt kapunk, és ez össze is jött. Egy ilyen megállapodás mindkét félnek kedvező, hiszen utána egyszerűen továbbállhatunk, addig viszont profik kezébe kerül a promóció intézése, amivel mi csak nyerhetünk. Igazából két lehetőségünk volt: vagy egy ilyen szerződést kötünk, vagy mi magunk intézünk mindent, de mivel nem akartunk egész nap borítékokat nyalogatni és bélyegeket ragasztgatni, inkább ezt választottuk."