Bejelentkezés

x
Search & Filters

Hamarosan új oldaláról is bemutatkozik az Armored Saint



Az Armored Saint basszusgitárosa, Joey Vera és énekese, John Bush Eddie Trunk, Jim Florentine és Don Jamieson YouTube-on futó műsora, a THAT Rocks! vendége volt, ahol beszélt a zenekar készülő új albumáról és egy különleges feldolgozásról is, amelyből egy új oldaláról is megismerhetik a bandát a rajongók.
 
Joey Vera: "Nagyjából a felét már megírtuk az új lemezanyagnak és bízunk benne, hogy 2025-ben meg is jelenhet a következő albumunk. Ezenkívül még januárban felvettünk egy kislemezt, amihez klipet is forgattunk, úgyhogy nem unatkozunk. A People 'One Chain Don't Make No Prison' című dalának feldolgozásáról van szó, ami a tervek szerint júniusban debütál majd. Az eredeti egy 70-es évekbeli R&B nóta, amit Santana, a The Doobie Brothers és a Four Tops is feldolgozott már. Utóbbi verzió hatalmas kedvencem. Mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lenne John hangjával, úgyhogy készítettem egy demót, a végeredmény pedig olyan jól sikerült, hogy eldöntöttük, hogy kihozzuk egy önálló kislemez formájában. Általában 10-11 számos albumokban gondolkozunk, de tudjuk, hogy manapság az a menő, ha csak 1-1 dalt ad ki valaki, így most mi is teszünk egy próbát ezzel."
 
 
John Bush: "Nagyon izgalmas kihívás volt, és igyekeztem méltóképpen megidézni Levi Stubbs-t (Four Tops), aki a kor egyik legjobb R&B énekese volt, igazán erőteljes, szinte már rockos hanggal. Szerintem sokaknak tetszene a munkássága, főleg azoknak, akik Glenn Hughes-t is szeretik. A klipben egyébként nagyon menő, retró hangulatú öltönyöket viselek. Ezzel a feldolgozással egy új oldalunkról is bemutatkozunk."
 
Az Armored Saint augusztus 3-án a Fezenen lép fel.