Bejelentkezés

x
Search & Filters

Húsz év után szomorú dolog miatt kereste meg nővére Dave Mustaine-t



Április 10. a testvérek világnapjának számít, a Megadeth frontemberét, Dave Mustaine-t pedig különleges meglepetés érte: egyik nővére, Suzanne ugyanis éppen ezen a napon vette fel újra a kapcsolatot a zenésszel húsz év után, a beszélgetésnek azonban szomorú apropója is volt, mivel Suzanne-nek valószínűleg már csak napjai vannak hátra.
 
"Engedjétek meg, hogy a testvérek világnapja alkalmából megosszak veletek egy sztorit a családról és arról, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy ne keressük a szeretteinket. Legnagyobb meglepetésemre éppen az imént volt egy Facetime-hívásom az egyik nővéremtől, Suzanne-től, aki sajnos valószínűleg napokon belül elhagyja ezt a földi világot, mivel a Parkinson-kórja és a demenciája olyan súlyos méreteket öltött, hogy sorra állítja le a szerveit. Ez önmagában is nagyon szomorú, de az még inkább, hogy nem volt köztünk semmilyen kapcsolat húsz évig. Nagyon boldog voltam, hogy felhívott és bár az állapota miatt már nem bírt beszélni, rögtön tudtam, hogy ő az. Sokszor elmondtam neki, hogy nagyon szeretem és hogy hamarosan szabad lesz a lelke. Döbbenetes, hogy ennyi év után pont a testvérek napján keresett újra. Sokáig hallani sem akart felőlem, mert annyira beszippantotta a Jehova tanúi mozgalom, de nagyon boldog vagyok, hogy ma jelentkezett."
 
Mustaine-nek három nővére van: Debbie mindössze 3 évvel idősebb nála, Suzanne azonban 15-tel, Michelle (2020-ban elhunyt) pedig 18-cal, ezért Dave gyerekkorában a jelentős korkülönbség miatt úgy érezte, hogy utóbbi kettő inkább a nagynénje, mintsem a testvére.
 
A Megadeth június 9-én a Barba Negrában lép fel.
 
A Concerto Music bemutatja: Crush The World Tour
2024. június 9., vasárnap 18 óra
Budapest, Barba Negra Red Stage
Megadeth koncert
 
Belépő: elővételben 17.900, június 1-től és koncert napján 19.900 Ft. Balkon jegyek 22.900 (limitált)
 
Jegyek ide kattintva kaphatók.