Bejelentkezés

x
Search & Filters

Indul a Kill Monday Management Tehetségkutató IV. évadja



Három igazán sikeres év után ismét megrendezésre kerül a Kill Monday Management rock/metal tehetségkutatójának következő évada az Analog Music Hallban, melyre a szervezők megnyitották a nevezést!
 
A dobogós helyezéseket elért zenekarok számtalan nyereménnyel fognak gazdagodni, többek között értékes tárgy nyereményeket, multimédiás szolgáltatásokat, endorsementet is magukénak tudhatnak, továbbá szakmai segítségnyújtást és mentorprogramot, az egyes fordulók előtt pedig hasznos workshopokon vehetnek részt a nevezettek.
 
A rendezvényen kiemelt figyelmet kap az újgenerációs rock/metal szcéna népszerűsítése, hiszen számos tehetséges zenész és produkció rejtőzik az underground mély rejtekeiben, akik igazán nagy meglepetéseket képesek okozni. Éppen ezért törekednek arra, hogy a több, mint 15 éves rendezvényszervezői, technikai és tartalomgyártási tapasztalattal rendelkező szervezői csapat segítségét felhasználva, a lehető legnagyobb színvonalon mutathassák meg magukat a közönségüknek és a nívós szakmai zsűrinek.
 
 
A tehetségkutató 10 eseményből áll: 6 selejtezőből, 3 elődöntőből és 1 döntőből. A már élőben zajló selejtezőkbe a nevezők közül összesen 30 zenekart válogat be egy erre dedikált zsűrigárda. A helyszínen zajló fordulókon pedig egy 4 fős szakmai zsűri fog 4 főbb kategóriában, pontszámokkal és szóban is egyaránt értékelni.
 
A pontszámok összesítését követően két zenekar jut tovább az elődöntőbe, egy zenekart a zsűri, egy zenekart pedig a közönség juttat tovább a helyszínen leadott szavazatok alapján. Fontos, hogy a közönség szavazata akkor érvényes, ha két különböző zenekarra adja le a voksát, mindezt természetesen a fair play jegyében. Idén rendhagyó módon bevezetésre kerül továbbá, hogy egy zenekar csak egyszer juthat közönségszavazatokkal tovább következő fordulóba. Ugyan a zsűrigárda vezetője vétójoggal rendelkezik, a közönségszavazatok minden esetben számítanak, hiszen innen senki nem fog távozni üres kézzel! Az egyes fordulók aznapi zsűri tagjait az adott esemény előtt 5 nappal kezdik el naponta bejelenteni. Minden elődöntőn és a döntőn várhatóak a már szokásos meglepetés vendégek, akik a zsűri összesítése közben fogják fokozni az izgalomfaktort!
 
A nevezésre jogosult zenekar:
 
- Élő hangszeres, rock vagy metal főműfajú produkció
- Csak és kizárólag saját dalokat játszik
- Legfeljebb egy nagylemezzel rendelkezik
- Az NKA Hangfoglaló Program induló előadói pályázatán nem támogatott
- Nem ért el dobogós helyezést a KMM Rock/Metal Tehetségkutató előző évadában
- Az élő fordulókra bejutott zenekarok tagjai legalább 80%-ban kell, hogy megegyezzenek a nevezéskor megnevezett zenekartagokkal
- Hosszabb, több állomásos turnén résztvevő zenekar nevezését nem tudjuk elfogadni
- Csak akkor jelentkezz, ha az összes dátum megfelelő, nevezési díjat nem térítünk vissza
- A nevező zenekar rendelkezzen bármilyen social media felülettel, illetve megfelelő minőségű zenekari fotókkal
 
Nevezési határidő: Március 10. éjfél
 
A regisztrációhoz Google fiók szükséges.
 
A tavalyi KMM tehetségkutató győztese a pécsi Vodka for Kids, ezüstérmes a budapesti fromtheredsun, harmadik helyezett a Last Seconds volt.
 
 
További részletek, nyeremények és regisztráció a Kill Monday Management oldalán.
 
 
Bonivárt Balázs