Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ismét a koncert közben mobiltelefont használókat kritizálta a Tool frontembere



Maynard James Keenan és zenésztársai évek óta ragaszkodnak ahhoz, hogy a Tool koncertjein résztvevők ne használhassák a mobiltelefonjukat a rendezvény közben, a frontember pedig ezúttal a Phoenix News Times-nak adott interjújában fejtette ki, hogy miért is olyan fontos ez számára.
 
"Egyszerűen bunkóság, ha valaki végig a telefonját nyomkodja, és egyébként is teljesen kizárt, hogy egy mobilos felvétel tökéletesen vissza tudja adni az élményt. Aki folyton videózik, elveszi a lehetőséget saját magától arra, hogy élőben átélje mindazt, ami történik, és utána beszámolhasson róla a barátainak, arról nem beszélve, hogy a mögötte állót is borzalmasan idegesíti és minket is zavar. Összesen két óráról van szó. Nem hiszem, hogy olyan nagy kérés, hogy ennyi időre tegyék félre a kütyüjüket és viselkedjenek felnőttként. Ráadásul a koncertek végén általában egyébként is megengedjük, hogy felvegyenek egy dalt, úgyhogy még a kis szuvenírjüket is megkapják, de volt már rá példa, hogy ezt is megtiltottuk. Főleg olyan esetekben, amikor egy tucat embert kellett kivezetni a helyszínről, mert önző, arrogáns seggfejként viselkedtek. Tudom, hogy erre egyesek azt mondják, hogy szerintük elég büntetés az, hogy az illetékeseket kidobjuk, de nálunk ez nem így megy. Tanulják meg, hogy a tetteiknek komoly következményei vannak! Egy színházban, egy komolyzenei hangversenyen, vagy az operában sem nyomkodhatja senki a mobilját. Az emberek azért fizetnek, hogy azt lássák, amit mi csinálunk, nem azt, amit te a telefonoddal."
 
 
A Tool június 13-án a Budapest Arénában lép fel.
 
Jegyek kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. Európában a koncerteken a Night Verses lesz az előzenekar. Facebook esemény itt!