Bejelentkezés

x
Search & Filters

Lars Ulrich volt az igazi zseni a Metallica kezdeti időszakában?



Ron McGovney 1981 októberétől kezdve bő egy évig volt a Metallica basszusgitárosa, és a mai napig szívesen reagál a zenekarral kapcsolatos kérdésekre a közösségi oldalakon. Egy rajongó nemrég arra volt kíváncsi, hogy Ron szerint James Hetfield vagy Lars Ulrich volt-e az igazi zseni a bandában, a zenész pedig ezúttal sem tért ki a válasz elől.
 
Ron McGovney
 
A Led By Force nevű felhasználó az alábbi üzenettel fordult a basszusgitároshoz: "Ron, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, de ki volt az igazi zseni a Metallica korai időszakában? Kérlek, csak egy nevet mondj!"
 
Ron válasza: "Lars, mert ő már akkor is látta a zenekarban rejlő potenciált, amikor nekünk még fogalmunk sem volt róla."
 
Egy másik rajongó nemrég arra volt kíváncsi, hogy James Hetfield vagy Dave Mustaine volt-e a jobb dalszerző annak idején, amire így felelte McGovney: "egyformán jók voltak. Mindketten nagyszerű szerzők."
 
McGovney egy 2021-es interjúban azt is tisztázta, hogy ki volt a Metallica énekese a megalakulást követő időszakban: "ez az egyik leggyakoribb kérdés, amit kapok a bandával kapcsolatban. Mindig is James énekelt a koncertjeinken. Ezt nincs is hova ragozni. A dalok közti összekötő szövegeket Dave mondta, de azt leszámítva, hogy a Killing Time-ban vokálozott, nem énekelt."