Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ma 66 éves Sammy Hagar, a Van Halen egykori, a Chickenfoot jelenlegi énekese

Ma ünnepli 66. születésnapját Sammy Hagar, aki Samuel Roy Hagar néven 1947. október 13-án született Monterey-ben (California). Mindenki Sammy Hagar-ként ismeri, a vörös hajú rockerként, aki jellegzetesen vigyorogva énekli a Van Halen és a szóló dalait. Igen! A jó kedv és a minőség mindenek felett. Mint annak idején a Montrose-os bemutatkozásakor, most is ugyanazt a pozitív kisugárzást árasztják a dalai... Friss lemez, friss dalok, néhány friss feldolgozással...

Amikor 1985-ben David Lee Roth és a Van Halen útjai elváltak a Halen még sikeresebbé vált. Jöttek az olyan multi platina lemezek, mint az 5150, OU812, For Unlawful Carnal Knowledge és a Balance. A zenekar sikerének Sammy legalább olyan fontos szereplője volt, mint Eddie és Alex Van Halen vagy Michael Anthony. Az azért nem volt véletlen, hogy amikor Sammy 1997-ben távozott Gary Cherone-nal annyira gyenge lemezt sikerült írni, hogy a csapat rövid úton feloszlott.

Sammy nem sokat filozofálgatott, megalapította a The Waboritas nevű csapatát, amiben időnként Michael Anthony is feltűnik, és jellegzetes country-s világával szinte azonnal sikeressé vált. Ismét.

 

Van Halen - Right Now

 

 

 

Montrose - Bad Motor Scooter

 

 

 

Chickenfoot - Oh Yeah

 

 

 

Sammy Hagar & The Wabos - Mas Tequila

 

Címkék: 
sammy hagar
Van Halen
chickenfoot