Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megérkezett a második dal Kerry King új zenekarától: 'Residue'



Május 17-én jelenik meg Kerry King új zenekarának első albuma, a From Hell I Rise, amelyen rajta kívül Paul Bostaph, Kyle Sanders, Phil Demmel és Mark Osegueda hallható, most pedig bemutatták a második előzetes dalt, a Residue-t.
 
Az új nóta klipjét a Jim Louvau-Tony Aguilera páros rendezte, akik olyan előadóknak készítettek már videókat, mint Jerry Cantrell, Sebastian Bach, az Exodus és a Killer Be Killed. Louvau így nyilatkozott a közös munkáról: "mivel tudtam, hogy ez lesz az első alkalom, hogy az emberek együtt láthatják a banda tagjait, mindenképpen egy gyors és látványos klipet szerettem volna összerakni. Jól tudjuk, hogy Kerry-től nem áll távol a pirotechnika, ezért Tony-val együtt arra törekedtünk, hogy a végeredmény egyszerre legyen ismerős, friss és izgalmas. Szerencsére ez egy olyan projekt volt, aminél simán belefért néhány égő pentagram is..."
 
 
A From Hell I Rise album dallistája:
 
01. Diablo
02. Where I Reign
03. Residue
04. Idle Hands
05. Trophies Of The Tyrant
06. Crucifixation
07. Tension
08. Everything I Hate About You
09. Toxic
10. Two Fists
11. Rage
12. Shrapnel
13. From Hell I Rise
 
 
Kerry King és zenekar június 13-án, csütörtök ad koncertet a Nova Rock Fesztiválon, ahol aznap olyan előadók lépnek fel, mint a Green Day, Billy Talent, Corey Taylor, a Jane's Addiction, a The Sisters Of Mercy, a Palaye Royale, Keanu Reeves-szel a soraiban a Dogstar és még sokan mások...