Bejelentkezés

x
Search & Filters

Megérkezett a tatai Ankh 'Night In The Forest' című dalszöveges videója



A tatai szimfonikus és folkos melodeath metal banda nemrég új dallal jelentkezett, amihez készítettek egy dalszöveges videót koncert felvétellel színesítve. A csapat idén nyáron készül stúdióba vonulni az első lemezük anyagával. Az új dal azt szeretné megmutatni, mire számíthattok majd a korongon.

A Night In The Forest felvételei 2013 nyarán és idén márciusban készültek a szárligeti Zug Records hangstúdióban. Azenekar alap felállásában szerepel dob, gitárok, basszusgitár, fuvola és pikoló, billentyű, szimfonikus nagyzenekari alap, női és férfi tiszta ének, férfi hörgős ének. Stúdióban ez még kiegészül hegedűvel, Rigó Marci közreműködésével, illetve igazi, élő kórussal, a szintén tatai, nemzetközileg is elismert Esterházy Énekegyüttes jóvoltából.



Ankh – Night In The Forest

 


A videóban látható grafikákat Bálint Záležák és Erős Ferenc készítette.

A dal végleges verziója meghallgatható és ingyen letölthető a banda Soundcloud oldaláról.

 


További hír, hogy februárban elkészültek a zenekar első pólói is, amit az ankhtata@gmail.com e-mail címen megrendelhettek. Két mintából összesen 80 db póló készült első körben, aminek több mint fele már el is kelt. Az egyik minta a tavalyi pólótervezős játék nyertese, Szabó Csilla Renáta által, kézzel rajzolt grafika The Longest Journey c. dalhoz. A másik pedig egyszerűbb, logós póló, amit Erős Ferenc tervezett. Ezeket akár meg is nyerhetitek az ’Ankh fans everywhere’ névre hallgató nyereményjáték keretében. Minden további infót megtalálhattok ezzel kapcsolatosan a banda Facebook oldalán. (https://www.facebook.com/AnkhTata)

 


Ezeken kívül készülőben van több projekt is, pl. a zenekar hivatalos weboldala, ahol mindent megtalálhattok majd róluk. Fent lesznek a koncertek, sajtó megjelenések, dalszövegek, videók, képek és lesz letöltés menüpont is, ahonnan akár a kottákat is beszerezhetitek.
 

Címkék: 
Ankh