Bejelentkezés

x
Search & Filters

Metallica - Íme Robert Trujillo jellegzetes színpadi 'rák-járásának' okaA Metallica basszusgitárosát, Robert Trujillo-t, egy, a Muscle & Fitness magazinnal nemrégiben készült interjú során arról kérdezték, hogy hogyan képes hírhedt 'rák-járását' előadni a színpadon a zenekarral való fellépés közben.

"Nagyon lelkes szörfös vagyok - próbálok szörfözni, amikor csak lehetséges, ráadásul a gördeszkán és a snowboardon nőttem fel. Szóval azt hiszem, hogy a természetes stílusom kapcsolódik azokhoz a deszkás sportokhoz, amelyeket éveken keresztül űztem, és aztán ez lett belőle. Emlékszem, hogy Ozzy Osbourne-nal léptem fel háttérzenészként 1996-ban egy Las Vegas-i műsorban, amikor első alkalommal mutattam be a színpadon a rák-járást" - hangzott a zenész válasza.

Trujillo arról is beszélt, hogy hogyan fest az edzésterve, és hogyan állítja össze azt, amikor épp turnén van.

"A stúdió felvett nekem egy edzőt a NorCal térségben, és ő jön le két héttel a turné előtt. Napi kétszer fogunk edzeni, utána pedig - amikor már nem lesz a közelemben - lépcsőzni fogok. A lépcsőzés abszolút megfelelő számomra, mivel háromnegyed óra alatt készen vagyok vele. Az nagyjából kétszáz lépcső fenn a hegyekben, a szettek között pedig fekvőtámaszokat csinálok. Így elmondhatjuk, hogy amikor megtettem az út háromnegyed részét, csinálok húsz fekvőtámaszt, és amikor leérek az aljára, újabb húsz következik."

 

Íme a Robert Trujillo védjegyévé vált "Epic crabcore":

 


 
Címkék: 
metallica
robert trujillo