Bejelentkezés

x
Search & Filters

Miyavi, a „Szamuráj gitáros”



A világhírű zenész, színész és humanitárius Miyavi 4 év után tér vissza Európába koncertezni, a „Return of the Samurai Guitarist” 20th and Beyond Tour 2023” műsorával, és nálunk Budapesten is tiszteletét teszi, sokunk, de legfőképp hölgyrajongói örömére. 
 
Véleményem szerint a japán művész még mindig vérbeli rockzenész (mint volt anno zenekaraiban), csak teszi a mostani előadásait, lemezeit sokak számára befogadhatóbbá egyedi, trendi megoldásokkal, és hangszereléssekkel. Élőben nagyon tud karcolni, amit a színpadra visz, gitárstílusa pedig nemcsak a fülnek, de a szemnek is hatalmas élmény tud nyújtani, nem véletlen a „Szamuráj gitáros” jelző, amivel illetik a világon mindenhol.
 
Az eddig megjelent 13 szerteágazó stílusú albumáról merít a mostani előadásokon. Szóló pályafutásának 20. évfordulóját ünnepli büszkén ezzel a koncertkörúttal, de a jövőre megjelenő anyagból is csepegtet már előzetesen új szerzeményeket.
 
Az elmúlt néhány évben sokat hódolt a filmezésnek, nagyon népszerű márkáknak lett a reklámarca, zsűrizett tehetségkutatón, a 2022-ben alakult, The Last Rockstar szupergruppal adtak több helyen, a világ számos pontján sikeres előadást.
 
De most ismét a saját produkción a fő hangsúly. Aki kíváncsi, és megteheti, nézzen el a Dürer Kertbe szeptember 26-án, mert egy nagyon különleges zenei élménnyel lesz gazdagabb!
 
 
a Livesounds bemutatja: Return of the Samurai Guitarist Tour
2023. szeptember 26., kedd 19 óra
Budapest, Dürer Kert Nagyterem
Miyavi koncert
 
Belépő: early bird jegyek 9.900 Ft (korlátozott számban), normál elővételben 11.900 Ft, a koncert napján 12.900 Ft
 
Jegyek kaphatók a www.tixa.hu oldalon, a Ticketportal és az Eventim hálózatában.
 
A jegyértékesítés augusztus 8-án 12 órakor indul.