Bejelentkezés

x
Search & Filters

Nem készül több Avenged Sevenfold album?



Június elején jelent meg az Avenged Sevenfold 'Life Is But A Dream...' című új albuma, amelyre hét évet vártak a rajongók, azonban a banda basszusgitárosa, Johnny Christ szerint az is elképzelhető, hogy több nagylemezük nem is lesz már.
 
Johnny Christ
 
"A mostani album megjelenését nem szokványosan vezettük fel. Egy kis netes játékra hívtuk a Deathbats rajongói klub tagjait, melynek végén eljuthattak a Nobody című dalhoz, ami igazából az egyetlen szám volt, amit előzetesen megismerhettek az albumról. Sok zenekar négy-öt kislemezdalt is közzétesz a megjelenés előtt, de mi igazából ezt az egyet sem tartottuk annak, legalábbis abban az értelemben semmiképp, hogy az egész albumot tükrözte volna. Egyszerűen csak egy kis ízelítő volt a Life Is But A Dream... világából. Szeretnénk, ha ez az album igazi élmény lenne a rajongók számára, mert lehet, hogy nem készül több nagylemezünk, hanem inkább önálló dalokat teszünk majd közzé a későbbiekben. Bízunk benne, hogy minél többen merülnek el ebben az anyagban az első daltól az utolsóig. Nem véletlen, hogy pont így jelentettük meg ezt az albumot. Nem azt akarom mondani, hogy bárkinél is jobbak lennénk, de minden kiadványunkhoz kitaláltunk valami izgalmasat, és ez továbbra is így lesz. Ezzel önmagunkat is újabb kihívások elé állítjuk.
 
 
A legjobb példa erre talán a The Stage, ami teljesen váratlanul jelent meg 2016-ban. Lehet, hogy ez nem mindenkinek tetszett elsőre, de az biztos, hogy korábban senki sem csinált ilyet ebben a műfajban, ráadásul koncertet is adhattunk a Capital Records székházának tetejét, amit élőben is lehetett streamelni. Arra persze mindannyian csak 2020-ban jöttünk rá, hogy mekkora dolog volt az, hogy nekünk már 2016-ban is volt streamelt koncertünk, méghozzá nem is akárhonnan."