Bejelentkezés

x
Search & Filters

Ramones Mania Tiszántour - Április 30-án Deprecenben, május 1-jén NyíregyházánÁprilis 30.

 

Ha egy jó bulival szeretnéd zárni az év legbolondosabb hónapját, de még nem tudod, hová menj, segítünk Neked! Április 30-án (szerda) Debrecenben, a Kaptárban három nagyszerű zenekarral találkozhattok, mindössze 900 Ft-ért!

20:00-tól a 2012-ben alakult, debreceni székhelyű Szupersztráda alapozza meg a hangulatot. A ’80-as éveket idéző glam metal és hard rock banda magyarul írja saját számait, már több videoklippel és egy saját lemezzel is rendelkezik. Őket követi 21:00-tól a 2013 elején összeállt, budapesti Red Hot Chili Peppers tribute zenekar, a They’Red Hot. A már rengeteg sikert megélt amerikai együttes magyar képviselői fiatalok, tehetségesek és igazán lelkesek, érdemes lesz figyelmet szentelni rájuk is! 22:00-tól pedig a Ramones Mania zárja az estet, amely egy ígéretes Ramones cover zenekar Budapestről. A 2013-ban részben új formációt öltött banda először mutatja meg magát vidéken, vétek lenne kihagyni!

Kapunyitás 19:30-kor, legyél ott Te is!

Május 1.

A Debrecenben megkezdett tiszántúli koncertek sorozatát folytatva, 2014. május 1-én (csütörtök) a nyíregyházi Romkert Sörözőben lép fel három, igencsak említésre méltó banda.

20:00-tól startol a nyíregyházi Own Project. A 2011 óta létező pop/punk zenekar 1-2 tagcsere és megingás után 2012 nyarán stúdióba vonult, és szeptemberre kihozta első lemezét, Báb vagy címmel. Idén várható az új lemez, erről a 6 számot tartalmazó Majdnem Híres EP már meghallgatható. 21:00-tól a 2013-as születésű Red Hot Chili Peppers tribute, a They’Red Hot lesz a hangulatfelelős. A világhírű amerikai együttes fiatal és lelkes magyar képviselői a Ramones Maniával közös kiruccanáson mutatják be tehetségüket. 22:00-tól a már említett Ramones Mania koronázza meg az estét. A 2013-ban két új taggal frissült csapat Debrecen után, most először Nyíregyházán is bemutatkozik. A budapesti Ramones cover zenekar igazi energiabombaként robban, feltétlenül nézzétek meg!

Kapunyitás 19:30-kor, a behopp mindössze 1000 Ft. Mindenkit sok szeretettel várunk!

 


 

Címkék: 
Ramones Mania
They’red Hot
Own Project
Szupersztráda