Bejelentkezés

x
Search & Filters

Red Hot Chili Peppers – „Jó móka lesz újra jammelni, dalt írni, és ismét együtt lenni.”Sok víz lefolyt a Dunán mióta a Red Hot Chili Peppers kiadta legutolsó ’I’m With You’ című nagylemezét. Nem szokatlan a kaliforniai funk-rock veteránoktól, hogy nem sietik el egy új lemez megalkotását, így a rajongóknak éveket kell várni egy újabb chili album megérkezésére. Most azonban úgy tűnik, nem kell többet várakozni a fanoknak, hiszen a csapat dobosa, Chad Smith egy a Billboard-nak adott interjúban elmondta, hogy felkészültek egy újabb kreatív folyamatra.

„Felkészülünk, hogy újra közösen alkossunk. Mindig vannak ötleteink, de ezek akkor válnak értékessé, ha mind a négyen összeülünk és közösen hozzuk össze őket. Most azonban egy kicsit máshogyan közelítjük meg az írási folyamatot, de minden ott kezdődik el, amikor összejövünk. Jó móka lesz újra jammelni, dalt írni, és ismét együtt lenni.”

A Red Hot Chili Peppers legközelebb a febrár 2-i Super Bowl félidei show-jának díszvendége lesz, ahol Bruno Mars társaságában adnak elő néhány dalt. Egyes információk szerint a Led Zeppelin ’Dazed and Confused’ című slágerét, bár ezt a zenekarból senki nem erősítette meg.

 

Red Hot Chili Peppers - Scar Tissue

  
Címkék: 
red hot chili peppers
chad smith