Bejelentkezés

x
Search & Filters

Sammy Hagar szerint David Lee Roth kínos teljesítményt nyújtott a legutóbbi koncertjein



Sammy Hagar a Jackass-ből ismert Steve-O podcastjének vendége volt, ahol felidézte a Van Halen másik énekesével, David Lee Roth-szal közös 2002-es turnéját, és Diamond Dave jelenlegi teljesítményét is kritizálta.
 
"Neki akkoriban nem igazán volt szólókarrierje. Persze próbálkozott, de nem sok sikerrel, én viszont stadionokat és arénákat töltöttem meg a Wabos-szal. Mick Jagger vagy Robert Plant is megmondhatja, hogy attól, hogy a világ legnagyobb bandáiban játszik valaki, még nem feltétlenül lesz szólókarrierje is, de nekem volt, Dave-nek viszont csak egy albuma szólt nagyot, de egyébként kis helyszíneken lépett fel. Ő akkoriban 25 ezer dollárt (8,5 millió forint) keresett esténként, én meg 150 ezret (51,3 millió forint). Ő talán csak a Van Halen-ben kapott annyit. A közös turnénkon az a megállapodás született, hogy mindkettőnknek ennyit fizetnek, de ő így is próbálta kijátszani a szabályokat. Nem valami jó arc és főleg nem csapatjátékos. Nem tudom, mi baja van, de mindig azt lesi, hogyan tudna keresztbe tenni a másiknak. Nemcsak nekem, hanem mindenkinek. Rohadtul önző, azt viszont el kell ismerni, hogy a korai anyagai jók voltak. Messziről amúgy jó fejnek tűnik, és azt hittem, tényleg az is, de tévedtem. Valójában teljesen más, mint amilyennek látszik.
 
Mindketten showman-ek vagyunk, de ő kizárólag erre építi a produkcióját és az énekléssel nem is foglalkozik. Ha fontos lenne neki, karbantartaná a hangját, eljárna tanárhoz vagy legalább rendesen bemelegítene a fellépései előtt, de a legutóbbi koncertjein már rendesen kínos volt, amit csinált. Neki a show a mindene, a hangját le sem szarja, ami számomra felfoghatatlan, mert nekem fontosabb a hangom, mint a farkam. Azon túllépek, ha a farkam időnként nem úgy működik, ahogy kellene, de az kibaszottul megviselne, ha a hangom kurva szar lenne élőben."