Bejelentkezés

x
Search & Filters

SONS OF SOPRON december 30-án, a Dalriada és a Bloody Roots főszereplésével!

A Dalriada és a Bloody Roots közös koncertre készül, december 30-án a soproni Hangárban tartják évzáró koncertjüket! A Sons of Sopron elnevezésű rendezvény egy minifesztiválnak is beillik, hiszen a két headliner zenekar mellett további két soproni csapat, az új felállással, megújult energiákkal koncertező Blizard és a színtéren régóta jelen levő hardcore banda, a Drawing is fellép.

A külföldi koncertek után hazatérő, tízéves jubileumára készülő Dalriada Sopronban hazai pályán tartja a nyári fesztiválok óta az egyetlen és az év utolsó hazai koncertjét! A közelgő jeles évforduló kapcsán egészen különleges program várható, olyan dalokkal, amelyek hosszú évek óta nem szerepeltek már a repertoárban.

A Bloody Roots a nemrég lezajlott nagy sikerű, és komoly presztízsértékkel bíró Petőfi Csarnokos koncertje után, most is a legjobb dalaival készül, de Smiciéktől egészen biztos pár Moby Dick dalra is lehet számítani!

 


Mind a négy csapat komolyan készül az estére, mindenki szeretné a legjobb formáját mutatni, hiszen hazai pályán fellépni mindig ünnep, ami egy érzelmileg túlfűtött, felfokozott hangulatot jelent a zenekarok számára!

A Sons of Sopron elnevezésű rendezvényre mind a négy zenekar szeretettel meghívja és várja barátait, rajongóit!

Soproniaktól, nem csak soproniaknak!

A koncert Facebook eseményoldala: https://www.facebook.com/events/433278273441451

 

Dalriada - Hajdútánc

 

 

 

Bloody Roots - Haragvó istenek

 

 

 

Blizard - My Boring Suicide

 

 

 

Drawing - Zene, család, barátok, hardcore

 

 

 


 

Címkék: 
Dalriada
Bloody Roots
Blizard
Drawing